Vergaderlocatie Utrecht: mijn zoektocht

Vergaderlocatie Utrecht

Op mijn werk ben ik vaak degene die de vergaderingen organiseert. 90% van de vergaderingen houden we intern: niet alle vergaderingen duren even lang en het is ook overdreven om én een locatie daarvoor af te huren én helemaal naar een locatie met z’n allen te moeten gaan om een uurtje te vergaderen. Een vergadering op locatie doen wij eigenlijk alleen als er grote agendapunten zijn waar langer over gediscussieerd over kan worden. Vaak plakken we er nog een workshop of iets dergelijks achteraan, zodat de locatie en de dag goed benut wordt. Een uitgebreide lunch en een afsluitende borrel voor de teamspirit is ook een traditie geworden. Een aantal weken geleden kreeg ik een mailtje binnen met het onderwerp: Vergaderlocatie Utrecht. Of ik weer tussen alle mooie vergaderlocaties in Utrecht kon snuffelen om weer een goede locatie te boeken voor een dagje. Dit zijn de locaties die ik aan mijn baas heb voorgelegd.

Igluu Utrecht

Deze vergaderlocatie viel mij direct op, omdat het in het centrum van Utrecht is gelegen. Dat is voor de meesten een groot voordeel: bereikbaarheid met OV is erg gemakkelijk op die manier. Verder is onze vergaderdatum midden in de zomer, dus is het dakterras met uitzicht op de Dom een extraatje die we graag meepakken! Een biertje aan het einde van de intensieve dag in het zonnetje met uitzicht over de hele stad maakt zo’n dag vergaderen helemaal goed. Bovendien biedt het mogelijkheden om nog een hapje met de liefhebbers te eten in het centrum van Utrecht, zonder dat dit een hele onderneming hoeft te zijn. Igluu heeft 3 zalen tegen een vriendelijke prijs. Igluu regelt de lunch en/of borrel, dus daar hoef ik me zelf geen zorgen meer over te maken. Top locatie!

NH Utrecht

Een andere mogelijkheid waarbij in ieder geval de bereikbaarheid goed is, was vergaderlocatie NH Utrecht bij Utrecht Centraal. Ook voor degenen die niet met het openbaar vervoer zouden komen, maar met de auto, vonden dit een aantrekkelijkere locatie. Onder het NH Hotel bevindt zich namelijk een parkeergarage, tegen een vriendelijk tarief. Ook hier is over het uitzicht niets te klagen: NH Hotel heeft uitzicht over de hele stad. Bovendien is rond Utrecht Centraal genoeg te doen, dus ook hier kan een borreltje op een terras gedronken worden na afloop. Toch voelde deze vergaderlocatie iets formeler aan dan bij ons bedrijf past. Deze vergaderlocatie is een aanrader voor grotere groepen en zakelijkere bedrijven!

Geef een reactie