Trends in de technologie, hoe zit dat?

Er is geen enkel gebied van expertise in de wereld dat zich sneller ontwikkelt dan de technologie en computerwetenschap. In het werkveld ook wel de ICT-wereld genoemd. Maar technologie is niet alleen een werkveld, technologie is tegenwoordig een onderdeel van bijna iedereens leven. Zeker hier in het westen. Er vallen altijd nieuwe dingen te leren, En dingen om uit te proberen, denk maar eens aan gadgets. Hoeveel nieuwe snufjes komen er wel niet uit per jaar. Voordat we goed naar het ene kunnen kijken, wordt het volgende alweer aangeboden. Dus laat me de nieuwste maar ook de langdurige trends voor je op een rijtje zetten

Ontwikkeling op het werk

Op gebied van werk en kennis is er altijd kennis om op te doen. Zeker als je gaat voor promotie op de werkvloer. Zo kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om een ITIL training te doen. Dit is niet alleen voor jou persoonlijk gunstig maar ook voor het bedrijf waar je voor werkt. Deze training richt zich namelijk ook op klantencontact voor de ICT-branche. Een onmisbaar onderdeel voor ieder bedrijf maar dan een training die speciaal gemaakt is voor klantencontact in combinatie met technologie. Daarnaast krijg je hier een volwaardig certificaat van na afronding wat natuurlijk een aanwinst is voor ieders Cv. Je kan de ITIL training op je eigen tempo doen en het bedrijf dat deze trainingen verzorgd, is bereikbaar voor al je vragen. Zo wordt leren makkelijk en ook nog eens heel leuk.

Het juiste in huis

Maar ondanks dat de ICT en technologie wereld qua werkgelegenheid enorm snel groeit en men daar altijd mensen voor zoekt, zijn er ook veel mensen die hier op werkgebied geen verstand van hebben. Dat hoeft gelukkig ook niet! Technologie is er namelijk ook voor heerlijk vermaak. Sommige mensen puzzelen graag met onderdelen en zetten hun eigen computers in elkaar en anderen vinden het genoeg om een film op hun tablet te kunnen kijken. Nu noem ik meteen de twee meest voorkomende technologische snufjes die in huishoudens voorkomt naast de telefoon. Jazeker, de televisie heeft plaats moeten maken en het drietal dat nu de kroon spant zijn dus de telefoon, computer en tablet. Misschien vallen dit dan ook geen trends te noemen maar populair zijn ze zeker. Dit komt ook doordat ze zo ingeweven zitten in ons dagelijks leven. Ze geven immers toegang aan het internet en de actualiteiten.

Een beetje nieuws dus en een beetje herinnering aan de technologie die we nu hebben en waar we een hoop mee kunnen.

Geef een reactie