Sportwagen huren voor een dag

Bijna iedereen wilt wel eens in een sportwagen rijden. Denk bijvoorbeeld aan een Ferrari of een Lamborghini, maar om deze auto aan te schaffen is zeer prijzig. Het kost niet alleen bakken met geld om een sportwagen te kopen, maar ook om hem te onderhouden. Gelukkig zijn er bedrijven zoals Zeker Supercar Verhuur waar je een sportwagen kunt huren. Zo komt de droom van een echte autoliefhebber toch nog uit. Zo kun je een bij hen een Lamborghini huren. Dan kun je dus echt zelf rijden in deze auto.

Lamborghini

De Lamborghini die je kunt huren bij Zeker Supercar Verhuur is een Lamborghini Gallardo. De naam Gallardo stamt af van een stieren soort die werd gebruikt in stierengevechten. Deze auto rijdt op benzine en heeft 2 deuren. De motor die in deze wagen ligt is een 5.0 liter v10. Dat betekent dat de motor 10 cilinders bevat. Het vermogen van deze sportwagen is dan ook 560 pk. Hiermee trekt hij van 0 naar 100 kilometer per uur in vier seconden. Verder heeft de Lamborghini Gallardo een topsnelheid van wel 314 kilometer per uur. In Nederland heb je hier echter niet veel aan aangezien de maximumsnelheid op de snelweg 130 kilometer per uur is. Als je er voor kiest om deze Lamborghini te huren mag je dit racemonster dus helemaal zelf besturen. Je kunt deze auto bijvoorbeeld huren op een speciale dag zodat je nog beter voor de dag komt. Het mooie van Zeker Supercar Verhuur is dat ze de auto in heel Nederland brengen en ophalen. Het maakt dus niet uit waar je woont, je kunt overal deze sportwagen huren. Er zit natuurlijk wel een prijskaartje aan, maar dat is ten opzichte van de kosten van deze auto maar een fractie. Ook kun je deze Lamborghini huren met een chauffeur. Het voordeel hiervan is dat je geen borg hoeft te betalen, het nadeel is dat wel dat je zelf niet kan rijden in deze supercar.

Andere supercars

De Lamborghini Gallardo is niet de enige sportwagen die je kunt huren bij Zeker Supercar Verhuur. Zij hebben nog twee andere supercars in het assortiment staan. Zo hebben ze nog de Ferrari F430 en de Audi R8. De Ferrari heeft een topsnelheid van wel 315 kilometer per uur. Dit is één kilometer per uur meer dan de Lamborghini. Dit zul je natuurlijk niet merken als je in de auto rijdt. De Audi heeft een topsnelheid van 295 kilometer per uur. Dus als je een sportwagen wilt huren, neem dan een kijkje bij op ZekerSupercarVerhuur.nl want het zal een ervaring zijn die je nooit gaat vergeten.

 

Geef een antwoord