Maak je huis modern met deze tips!

kroonluchters

Voor de inrichting van je huis zijn er tegenwoordig vele inspiraties en ideeën te vinden in online magazines, op social media en nog vele andere kanalen. Al deze ideeën en inspiratiebronnen zorgen er voor dat jij jouw huis volledig naar jouw stijl kunt inrichten. In dit blog vind je nog eens drie tips om je huis modern in te richten. Dit kan door middel van schilderijen, bepaalde lampen maar is een bepaalde kleurencombinatie soms al genoeg.

Tip 1: Ga voor kroonluchters

Dit is misschien een beetje gek om zo te horen. Bij kroonluchters denk je misschien alleen aan chique huizen of kastelen voor de rijke mensen. Anno 2019 is dat helemaal niet meer zo. Het ideale van kroonluchters is dat wanneer je deze toepast in huis, het er al gelijk een stukje ouderwets modern uit ziet. Het is niet zo dat het gehele huis een make-over hoeft te krijgen, een bepaalde lamp kan vaak al een hele andere indruk maken.

Naast alleen ouderwetse kroonluchters, zijn er ook vele moderne kroonluchters te verkrijgen. De kroonluchters die je kunt bestellen op https://casa-bella.nl maken je huis helemaal af.

Tip 2: Ga voor chique tapijt

Een andere manier om je huis chique en modern te maken, is een tapijt. Een tapijt kan erg veel veranderen in een huis. Vooral huizen met vele houten meubels, komt een kleed of tapijt mooi tot zijn recht. Zo zijn er vele leren tapijt kleden en kun je kiezen voor een pluizig tapijt of juist kleed van schapenvacht.

De vacht van dieren, zoals een tapijt van schapenvacht of een nep koe lederen tapijt zorgen voor de moderne sfeer in huis. Alles komt mooi tot zijn recht en het huis zal hierdoor echt tot leven komen!

Tip 3: Kies voor een passend interieur

Een woonkamer zonder interieur, is niets anders dan een lege ruimte. Voor de inrichting van je huis is het erg belangrijk om de juiste interieur te kiezen. De kleuren wit, grijs en zwart zijn erg mooi te combineren voor een moderne inrichting. Door vervolgens kleurrijke schilderijen en planten neer te zetten, laat je iedere meubel in zijn waarde en komen kleuren mooi tot zijn recht.

Pas ook vooral je eigen inspiratie en ideeën toe. Het is jouw huis en jij moet je er thuis voelen. Door een inrichting compleet te kopiëren vanuit een gazine of social media, zul je jezelf niet snel thuis voelen. Dus zoek voor inspiratie in een magazine, en ga vervolgens lekker zélf aan de slag. Succes met de klus!

Geef een reactie