Jouw vrije tijd richt je in zoals jij dat wilt!

In de samenleving zoals wij die kennen, werken we het grootste deel van de doordeweekse dag. ’s Ochtends vroeg gaat al de wekker en ’s avonds wanneer de klok vijf uur slaat, gaan we weer naar huis. In een ideale wereld is ieders werk tegelijkertijd ook zijn of haar hobby. Voor de meeste mensen is werk echter toch echt werk. Veel van ons gaat wel met een goed gevoel naar het kantoor maar we zijn ook blij als we op weg naar huis gaan, naar vrienden of familie. Wanneer je dan thuiskomt, heb je eindelijk tijd voor jezelf. Waar heb jij nu echt zin in? Is er een hobby die je wilt beoefenen? De meeste vrije tijd dingen doe je immers niet in je pak. En al helemaal niet in je zondag schoenen, daar heb je vrijetijdsschoenen voor nodig.

De zachte slof

Herken je dat gevoel wanneer je thuiskomt en je werkschoenen uit kunnen. Eindelijk beklemt dat stugge leer je voet niet meer, eindelijk bevrijd je je voeten uit de hoge hak. Dat alleen al is de kers op de taart van een werkdag vol voldoening. Maar om dan vervolgens in je zachte sloffen te glijden overstijgt dat nog even. Sloffen zijn toch wel de ultieme vrijetijdsschoenen. Het is de extra beloning na een lange dag werken.

De stevige wandelaar

Nu is luieren met de sloffen aan niet echt een hobby te noemen, al moet ik zeggen dat ik er zelf wel echt heel goed in ben. Een andere populaire hobby onder de Nederlanders is het verkennen van eigen land door middel van de benenwagen. De meeste mensen trekken pas naar buiten wanneer het weer de dubbele cijfers boven nul in gaat maar dat hoeft niet. Als jij een echte wandelaar bent, kan je ook kiezen voor goede wandelschoenen. Je spendeert immers veel tijd lopend. Je voeten zullen je dankbaar zijn voor de juiste ondersteuning ongeacht de ondergrond. Zij zijn ook de basis waar jouw hele lichaam op leunt. Dat maakt de hobby ook leuker!

De groene klomp

Of misschien heb jij groene vingers? Kan men jou na je werk of in het weekend altijd vinden met een schoffel in de hand en op je knieën in de aarde? Heb jij de mooiste tuin van de buurt? Dan is het misschien tijd om jouw tuinier hobby verzameling af te maken met een stel goede klompen. Makkelijk aan en uit en lekker loszittend. Ga voor het klassieke houten exemplaar of stevig rubber schoeisel.

Geef een reactie