Een kleine verjaardag

Het is bijna de verjaardag van mijn zus. Ze wordt 24. Een hele mooie leeftijd. Ze heeft er heel veel zin in. We kunnen niet veel doen in deze tijd. Daarom moeten we het maar zo leuk mogelijk maken. In deze moeilijke tijd moeten we het zo gezellig mogelijk maken. Dit doen we door een leuke spelletjes avond te organiseren. Gewoon met de familie spelletjes spelen en wijn drinken. We hebben 30 seconds, en een spel dat mijn broer mee neemt genaamd exploding kittens. Ja klopt het klinkt heel raar en een beetje als een kinderspel. Maar eigenlijk als je het eenmaal speelt is het heel leuk. Je moet erbij nadenken en hopen dat je niet explodeert door een exploding kitten. En natuurlijk mijn moeders favoriete spel, rummikub. Mijn moeder won vroeger altijd van ons. Maar sinds een tijdje beginnen mijn zus en ik steeds vaker te winnen.

Een kieskeurige zus

Naast de gezelligheid moet er natuurlijk ook een cadeautje aanwezig zijn. Zo ging ik met mijn moeder opzoek naar een leuk cadeau. We scrolden over het internet. Maar mijn zus ik nogal kieskeurig dus het moest het perfecte cadeau zijn. Na veel nadenken en het internet onderzoeken hadden we een idee. Mijn zus houdt namelijk van make-up en hele aparte schoenen en tassen. Zo hadden we leuke aparte schoenen gekocht met een leuk klein tasje en make-up die ze kon gebruiken voor haar looks. We vonden het een leuk cadeau, en ze zou er ook nog is van kunnen genieten. Toen we gingen kijken wat mijn vader en broer hadden bedacht moesten we ze even op het rechte pad zetten.

Een mooi geschenk

Het cadeau moest wel leuk verpakt worden. Op zo een manier dat ze geen idee heeft wat ze nou eigenlijk krijgt. Zo moesten we dozen kopen. We gingen een geschenkdoos kopen. Dit konden we makkelijk kopen op vermeij.com. Ook kon deze ingevuld worden met bescherming. Op deze manier gaan de cadeautjes niet kapot. En dan heb ik het vooral over de make-up, dat kan namelijk erg fragiel zijn. Op de site zag ik allemaal verschillende soorten verpakkingen. Daarom dachten we ook een fles cognac te kopen. Op de site om dozen te kopen zagen we namelijk een hele mooie flessenzak. De site was heel handig om van alles te vinden. Zo konden we ook dozen kopen voor een verhuizing of om iets te verschepen. Het is heel handig om te gebruiken en we houden deze site ook zeker in gedachten. Het is handig als ik dozen nodig heb wanneer ik het huis uit ga.

Geef een reactie