De nieuwe vorm van leasen, shortlease!

Er zijn vele manieren om een auto aan te schaffen. Zo kiezen er mensen voor om een auto te kopen, waarbij de auto in hun bezit is. Een andere manier om een auto aan te schaffen, is leasen. Met het leasen van een auto betaal je een vast bedrag per maand, waarna je zonder bijkomende kosten kunt rijden in een voertuig. Het voertuig blijft eigendom van de koper, in dit geval van de leasemaatschappij, maar zal jij erin rijden. Als bestuurder ben je niet verantwoordelijk voor de APK of andere onderhoudsbeurten, maar zul je alleen het maandelijkse tarief en de benzine moeten betalen.

In dit blog vertellen we je meer over shortlease, een voordelige vorm van leasen zonder veel bijkomende kosten. Wat is short lease nu precies en voor wie is het nu allemaal interessant?

Short lease

Op het gebied van leasen is short lease nog vrij nieuw. Het is een vorm van leasen waarbij je gemakkelijk voor een korte of iets langere periode kunt rijden in een auto of ander voertuig. Je beschikt over een korte leaseperiode, waardoor je de auto alleen maar hoeft te gebruiken wanneer je deze daadwerkelijk nodig hebt. Short lease is al mogelijk vanaf één maand, waardoor het ook nog wel eens gebruikt wordt voor een alternatief van huren. 

Met short lease sluit je als het ware een all-inclusive contract af. Tegen betaling van een vaste prijs per maand, waaronder de belasting, verzekering, onderhoud en afschrijving valt, rijd je in een auto. Je weet direct waar je aan toe bent, zonder dat je voor onverwachte kosten komt te staan. Alleen de benzinekosten zijn voor eigen rekening, maar kun je hier gemakkelijk rekening mee houden en zijn deze bij te houden in de administratie!

Kies voor shortlease zakelijk!

Short lease is zeer voordelig, mede door de flexibiliteit die deze vorm van leasen te bieden heeft. Het leasecontract is op ieder moment op te zeggen, waardoor je niet hoeft te betalen voor het voertuig wanneer je hier niet mee rijdt. Wanneer je de auto nodig hebt kun je deze gemakkelijk weer leasen, waardoor je gemakkelijk kosten zult besparen. 

Met shortlease zakelijk beschik je over scherpe tarieven en heldere voorwaarden. Voor een ondernemer is het natuurlijk ideaal om te beschikken over een auto die je flexibel kunt leasen, waardoor je nergens aan vast zit. 

Met shortlease zakelijk kun je iedere auto leasen waarin je graag in wilt rijden. Zo kun je altijd op zoek gaan naar een favoriete auto, die ook nog eens past bij het imago van je bedrijf. Rijd stijlvol naar je klanten, zorg voor een unieke uitstraling en ga duurzaam en voordelig aan het werk, met shortlease zakelijk!

Geef een reactie