De nette pantalon broeken zijn weer helemaal terug

Pantalons

Vroeger was het al een prachtige broek om te dragen maar tegenwoordig is hij weer helemaal terug, de pantalon. Pantalons werden vroeger vooral gedragen door de rijke zaken mensen, want toen waren ze voor de normale burger bijna onbetaalbaar. Ook werd het toen alleen gedragen onder een mooi overhemd en jasje. Tegenwoordig wordt de pantalon met de gekste kledingstukken gecombineerd.

De pantalon van vroeger en van nu

Je zou denken dat er een groot verschil zit tussen de pantalons van vroeger en die van nu. Daar heb je het mis, het zijn slechts kleine verschillen die er zijn veranderd in de pantalons. Er zijn natuurlijk wel bepaalde rages als je naar het verleden kijkt. In de jaren zeventig waren de pantalons met de wijde pijpen helemaal in. In je jaren negentig werd deze trend juist veranderd naar de super strak zittende pantalon broeken. Elke tien jaar veranderd ongeveer de stijl van de broeken. Toch zijn de beginselen van de pasvorm van de pantalons altijd hetzelfde gebleven. Toch merk je dat de trends van vroeger weer helemaal terug komen in Nederland. Een voorbeeld daarvan zijn de wijde pijpen broeken uit de jaren zeventig. Tegenwoordig heten ze ‘flared pants’. Ze zijn er is allerlei verschillende kleuren en van verschillende materialen. De meest bekende is de basic zwarte. Dit is een zwarte flared broek van een rib stofje. Deze broek is er ook in heel veel andere kleuren, van grijs tot fel rood tot donker groen. Ook de strakke leggings zijn weer helemaal terug. Nu zien ze er wel wat anders uit dan toen maar het hele idee blijft hetzelfde.

De pantalon broek combineren

Er zijn erg veel manieren waarop je de pantalon kunt combineren. Als eerste ga ik wat nette opties geven. Je kunt de pantalon broek als man natuurlijk erg goed onder een pak dragen. Hier begon het ook allemaal mee. Als vrouw kan je de pantalon broek ook erg mooi als pak dragen. Kies voor een leuk kleurtje pantalon en kies daarbij een bijpassend colbertje. Onder het colbertje kan je een mooie witte of zwarte blouse dragen om het helemaal af te maken. Om de pantalon wat dragelijker te maken zijn er ook een aantal mooie outfits. Als eerste kan je de pantalon dragen met een leuke grote trui erboven. Dit geeft een casual effect en kan je dagelijks dragen. Om de pantalon broek dagelijks te dragen kan je het ook met een leuke gekleurde blouse combineren en dan daaronder bijvoorbeeld een leuk paar sneakers.

Geef een reactie