Wat vind jij nu echt van mode? Kies jij Balr?

Balr

Kleding, het is een groot deel van het leven van ons allemaal, eigenlijk. Alleen sommigen zijn er wat bewuster mee bezig dan anderen. Sommigen trekken gewoon aan wat er op de stoel lag of wat op de top van de stapel in de kast lag. Anderen plannen zorgvuldig wat ze willen dragen, en leggen de dag van tevoren hun Balr shirt samen met een leuke broek en wat accessoires alvast klaar om aan te trekken. Niet iedereen kan dezelfde interesses hebben, maar voor sommigen onder ons is mode juist heel belangrijk.

Er is toch zo veel keuze

Het is namelijk een van de grootste industrieën in de wereld. Iedereen draagt kleding. Niet iedereen is er heel geïnteresseerd in over welk merk ze dragen of waar het vandaan komt. Maar iedereen draagt kleding. Er is zo veel keuze dat we af en toe niet eens weten wat we willen kopen of aan willen trekken. Er zijn allemaal verschillende stijlen in verschillende kleuren en patronen. Er is zo veel te zien, dat een kledingwinkel voor sommigen hetzelfde voelt als een museum. Rondkijken naar de kunstwerken, alleen bij dit museum wil je dan ook wat kopen.
Balr

Allemaal stijlen

Sommigen houden één stijl voor de rest van hun leven. Dat wil niet zeggen dat ze zich iedere dag hetzelfde kleden, maar wel een beetje in dezelfde richting qua wat voor kleding ze dragen. Anderen gaan door verschillende fases met verschillende kledingstijlen, en weer anderen dragen het liefst iedere dag iets compleet anders. Met al deze opties is helemaal niets mis, maar het is wel zo dat iedereen er een is. Soms dragen we iets kleurrijks, soms iets donkers. Maar anderen gaan helemaal in de extreme en kiezen voor outfits van alleen één kleur, of ze doen mee aan een subcategorie van stijlen en worden bijvoorbeeld hipster, punk, goth, boho, of preppy. Er zijn te veel stijlen om allemaal op te noemen. Maar neem gerust een kijkje op het internet.

Dus waar sta jij?

Wat is jouw oordeel? Is kleding een belangrijke factor in je leven, of focus je je liever op andere dingen en trek je gewoon aan wat je wel bevalt? Ben je er heel bewust mee bezig of laat je het wel over aan de modetrends van tegenwoordig en kijk je of je daar wat van koopt of toch maar weer naar dezelfde winkel als altijd gaat? Hoe belangrijk is de mode-industrie voor jou?

Geef een reactie